Junkware Removal Tool

Als je even niet oplet bent bij een installatie heb je er alweer eentje te pakken: een extra werkbalk voor Internet Explorer of voor Chrome. Bekende voorbeelden daarvan zijn de overbodige toolbars van ASK, Incredibar, Babylon en web assistant. Deze toolbars hebben bijna altijd tot doel om extra geld te verdienen voor de makers, voor je door te laten verwijzen naar speciale websites. Helemaal veilig en schoon zijn deze toolbars nooit, alhoewel de meesten niet direct mallware verspreiden.

Het verwijderen van de extra werkbalken is minder eenvoudig dan de installatie daarvan. Als je hem handmatig wilt verwijderen en meerdere webbrowsers gebruikt, moet je bij elke web browser instellingen handmatig nalopen. En zelfs dan moet je soms de hulp van google inroepen om ook de laatste restjes te kunnen gaan verwijderen.

junkwareJunkware Removal Tool is een speciaal programma om alle genoemde werkbalken, en nog veel meer varianten daarop, van computers af te krijgen. Het programma stelt grafisch niks voor. Het is geschreven op functionaliteit. Je kunt ook helemaal niets instellen bij dit programma. Maar het doet uitstekend zijn werk. Sluit voor het gebruik alle programma’s op je computer. Na de schoonmaakactie kun je het programma gewoon weer verwijderen. Download en  start Junkware Removal Tool gewoon weer opnieuw als je de diensten van het programma weer kunt gebruiken. Zo beschik je altijd op de meest recente versie, die ook weer nieuwe Toolbars eenvoudig kan verwijderen.

Voor mensen die niet zoveel verstand van computers hebben is dit een heel makkelijk programma. Na het draaien zullen de internet browsers sneller en stabieler draaien omdat de overbodige werkbalken vaak ervoor zorgen dat het surfen op internet enorm traag gaat. Een kind kan de was doen.

Het programma is te downloaden op http://thisisudax.org/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *