taken uit outlook op je mobiel

Er zijn heel wat tooltjes op de markt die je kan gebruiken om to-do lijsten te maken. Ik ben erg gecharmeerd van TRELLO als online project tool, makkelijk en uitgebreid, met als enig nadeel dat de gratis versie niet de veiligheid biedt die je als bedrijf wel zou willen. En… het is op zich staand, geen uitwisseling met andere programma’s. Dat is ook best jammer, want als ik ergens een hekel aan heb is het wel van alles dubbel intypen en beheren (zucht)

Ik ben niet altijd zomaar fan van Microsoft producten, maar vanuit mijn werk moet ik wel. Dan maar het beste er van maken.

Op mijn werk wordt gewerkt met de exchange server en dan is het aanroepen van de mail op je mobiel (android en IOS) natuurlijk anders, maar dat is een kwestie van de juiste server instellingen. Daarmee wordt de kalende vanzelf meegenomen (=handig), maar de to-do lijst (taken uit outlook) niet.

Daarvoor is er een (officiële) Microsoft app voor Android ontwikkeld ‘Task & Notes‘ die de taken en de notities netjes ophaalt en bijwerkt. ( https://play.google.com/store/apps/details?id=org.myklos.inote&hl=nl)

Als je bijvoorbeeld office 365 hebt is de office app voldoende om alle functies binnen te halen (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.outlook&hl=nl)